Tävlingsinformation

Tävlingar arrangeras av Elonbutiken i Sisjön AB, Datavägen 8, 436 32 Askim, här Elonbutiken, utan inblandning av Facebook. Elonbutiken ansvarar inte för tryckfel, skrivfel eller andra fel i tävlingsinformationen.

Deltagande

Varje tävling innehåller information om hur man går tillväga för att delta, när tävlingen är slut och när vinnaren utses. Det är upp till Elonbutiken att avgöra vad som anses vara ett kvalificerat deltagande i tävlingen.

Vilka kan delta?

Alla i Sverige förutom anställda inom Elonbutiken.

Hur annonseras vinnarna?

Vinnaren blir kontaktad via Facebook. Han eller hon har då 14 dagar på sig att hämta sin vinst, om ej annat anges i inlägget, i den Elonbutiken som arrangerat tävlingen. När tävlingen är avgjord blir vinnaren offentliggjord på den arrangerande butikens Facebooksida. I och med tävlingsdeltagandet godkänner deltagaren att Elonbutiken delar dennes namn visas vid eventuell vinst.

Förbehåll

Vinster kan ej bytas mot kontanter, presentkort eller andra varor. Om vinnaren inte godtar vinsten har Elonbutiken rätt att utse en ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Elonbutiken förbehåller sig rätten att byta vinsten till en annan produkt till samma eller ett högre värde, vid leveransproblem av den ursprungliga vinsten. En deltagare som uppger felaktiga uppgifter blir diskvalificerad från tävlingen.

Elonbutiken hanterar personliga uppgifter i enlighet med GDPR/PUL. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på askim@elon.se

Information om Facebooks användarvillkor kan du läsa här.