Om oss

Vi tycker inte att vitvaror ska stå uppradade och stumma bredvid varandra i en kall lokal. De ska upplevas i miljöer där de hör hemma, du ska bli inspirerad och kunna prova produkterna innan du tar beslutet att slå till. Den här köpupplevelsen vill vi ge både företags- och privatkunder.

Det ska vara en upplevelse att besöka våra butiker och framför allt ska det vara premium i precis allt, från varumärken till bemötande och expertis. Idag har vi fyra butiker där vi satsar på personal med hög kunskap om våra produkter och arbetar efter mottot att vara Sveriges trevligaste vitvarubutik.

Elon Group är en nordisk allians som ägs och drivs av egna företagare och handlare i Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark. Vi har styrkan hos ett storbolag, med engagemanget från entreprenörer med lång erfarenhet av sina lokala marknader och kunder. Med över 900 butiker runtom i hela Norden finns vi tillgängliga för att hjälpa och erbjuda service där våra kunder finns. Varje butik har egna säljare, rådgivare, installatörer och montörer. Butikerna fungerar även som lokala lager nära kunden, vilket möjliggör oslagbara ledtider.

Elonbutiken i Sisjö AB

Org. nummer: 556680-8597
Datavägen 8
436 32 Askim

031-68 24 22
askim@elon.se