Endast i våra premiumbutiker
Kostnadsfri utbildning,
när du köper din nya ångugn hos oss.
Lär dig att utnyttja ångugnens alla fördelar!
Landslagskocken Jan Andersson utbildar dig i ångugnens alla fördelar.
Under nästan hela sin kockkarriär har Jan haft ett brinnande intresse för tävlingsmatlagning. Han har bland annat tävlat i årets köttkock som slutade med ett OS-brons i Tyskland 1996. Han har även varit finalist i årets viltkock och årets fiskkock.
Under många år har han även arbetat som professionell kock i Stockholm på restauranger som Operakällaren och Grand Hotel.
Han har även samarbetat med Svenska handelskammaren och gjort Svenskt Smörgåsbord hos både Waldorf Astoria i New York, Marriot Hotel i Singapore och Four Seasons Hotels i Santiago, Chile.
Landslagskocken Jan Andersson utbildar dig i ångugnens alla fördelar.
Under nästan hela sin kockkarriär har Jan haft ett brinnande intresse för tävlingsmatlagning. Han har bland annat tävlat i årets köttkock som slutade med ett OS-brons i Tyskland 1996. Han har även varit finalist i årets viltkock och årets fiskkock.
Under många år har han även arbetat som professionell kock i Stockholm på restauranger som Operakällaren och Grand Hotel.
Han har även samarbetat med Svenska handelskammaren och gjort Svensk Smörgåsbord hos både Waldorf Astoria i New York, Marriot Hotel i Singapore och Hotel Four Season i Santiago, Chile.
Diplomerad ångugnskock
Efter utbildningen får du en hemlig gåva och ett diplom som bevisar att du nu behärskar ångugnens alla möjligheter!
Registrera dig här:
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med tider för utbildningen via e-post. Har du några frågor går det bra att kontakta oss:
Skövde – Sandra Gidstedt sandra.gidstedt@elon.se Direkt: 0728-86 86 04
Bäckebol – Pontus Killander pontus.killander@elon.se Direkt: 0709-19 25 52
Barkarby – Gilava Kiabi gilava.kiabi@elon.se Direkt: 070-454 59 69