Nordanro kök hos Elonbutiken2023-09-21T19:31:08+00:00

Kampanj på vackra kök hos Elonbutiken!

21 aug–1 okt 2023

Med ett kök från Nordanro Premium får du hög kvalitet, hållbara material och – tack vare de stora valmöjligheterna – ditt eget unika uttryck. Ett premiumkök sätter en rofylld guldkant på kökslivet, även på de dagar som är mer diskbänksrealism än gastronomi.

* Avser kökssystem för Nordanro Premium. Giltighetstid 21/8 – 1/10 2023. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Tre kökskoncept

Nordanro Premium kök

Vårt breda premiumsortiment ger dig möjlighet att forma en plats för matlagning, umgänge, och vardagsliv, där ergonomiska stommar och genomtänkta detaljer anpassas efter rummets ytor och dina önskningar. Vi erbjuder kök i många olika stilar.

Nordanro Flex kök

Vårt kökserbjudande Nordanro Flex är det flexibla, snabba och smidiga sättet att byta kök. Vi erbjuder ett stort urval av luckor och dessutom möjlighet att välja om du vill montera köket själv eller att få hjälp.

Nordanro Nya Luckor

Har du ett kök som du i grunden är nöjd med behöver du inte riva ut allt för att kunna förnya det. Med vårt kökserbjudande Nordanro Nya Luckor skapas möjligheten att endast beställa nya luckor. Det ska vara enkelt att byta köksluckor!

Nordanro Premium

Bläddra i vår katalog online.

I våra stora katalog kan du läsa mer om alla våra kökserbjudanden, kökstillbehör, smarta lösningar och mycket mer! (Katalogen öppnar sig i ett eget fönster)

Boka tid med någon av våra duktiga köksritare idag!

Alice

Köksinredare Skövde och Falköping
0709-19 25 60
alice.magnusson@elon.se

Victoria

Köksinredare Göteborg
0709-19 25 51
victoria.johansson@elon.se

Gratis hembesök!

Våra kunniga köksritare gör fria hembesök i trakten omkring deras butiker. Hemma hos er kan de enklare komma med smarta tips på kökslösningar och självklart mäta ut köket så exakt som det bara går.

Vi har samarbete med lokala snickare som kan hjälpa er med montage av det nya köket. Lång erfarenhet och hög flexibilitet gör Tuvebygg till en fantastisk samarbetspartner. Allt för att du ska kunna känna dig helt trygg hela vägen genom affären.

Fyll i dina uppgifter här nedan så återkommer vi direkt till dig och bestämmer datum och tidpunkt.


Nordanro hittar du i dessa butiker:

Till toppen