Vår erfarenhet – din trygghet

Vi erbjuder helhetslösningar med kompletta kök och vitvaror till hela byggen, likväl som enstaka produkter som tvättmaskiner till tvättutrymmen. För oss är alla projekt av samma relevans och vi levererar alltid med hög flexibilitet och noggrannhet.

Vi finns i din närhet

Elonbutiken
i Bäckebol

Transportgatan 39
42246 HISINGS BACKA
031-575850
backebol@elon.se

Elonbutiken
i Sisjön

Datavägen 8
43632 ASKIM
031-682422
askim@elon.se

Elonbutiken
på Norrmalm

Gustav Adolfs gata 49
541 45 SKÖVDE
0500-488780
norrmalm@elon.se

Elonbutiken
i Falköping

Ålleberg Center
521 40 FALKÖPING
0515-17900
falkoping@elon.se

Vitvaror till bygg- och
fastighetsprojekt

Vi levererade vitvaror till Knarrholmens nybyggen.

Elonbutiken

med lokal service och hela Elonkoncernen i ryggen

Vi vet vad som krävs för att leverera stora projekt direkt till bygg- och fastighetsbranschen. Tillsammans är vi 200 Elonbutiker med en omsättning på 3,8 miljarder kronor, det ger oss en enorm kraft när vi förhandlar våra inköpspriser. Vi erbjuder ett lokalt engagemang med priser som många gånger är bättre än när du vänder dig direkt till tillverkaren.

Dessutom är det en bonus att vi är Sveriges trevligaste vitvaruleverantör.

Helhet & flexibilitet
Kvalitet
Säkra leveranser
Installation

Calle Kock

Prisbelönta kocken Carl ”Calle Kock” Almgren är ofta med ute på byggen och projektmöten, där kan han i ett tidigt skede ge råd om hur våra företagskunder kan utforma kök vid nybygge och renovering. Calle vet hur ett kök ska utrustas bäst för alla behov. Från exklusiva bostadsrätter med gourmetambitioner till studentlägenheter där låg hyra är det viktigaste kriteriet. Boka en eventkväll med Calle Kock för er och era kunder.

[contact-form-7 id=”793″][/contact-form-7]

DMC

Leverans och installation är A & O i stora projekt. För att säkerställa leveranser i våra projekt till fastighet- och byggbranschen har vi ett delägarskap i leverans- och serviceinstalltören DMC Service AB. På så vis kan vi känna oss trygga i att vi alltid kan hålla en hög kvalitet på leveranser och installationer samt att de alltid anpassas efter våra kunders behov.

Vi kan erbjuda helhetslösningar med kompletta kök och vitvaror till hela byggen, likväl som enstaka produkter som tvättmaskiner till tvättutrymmen. För oss är alla projekt av samma relevans och vi levererar alltid med hög flexibilitet och noggrannhet.