Personlig företagsförsäljning

Vi vet vad som krävs för att leverera vitvaror till bygg- och fastighetsbolag. Med vårt stora centrallager i Örebro har vi kapacitet att leverera volymer för stora projekt och samtidigt garantera snabb leverans till marknadens bästa priser. Här tar vi vårt servicetänk ut på fältet och hjälper er från start till mål med stora och små projekt.

Apropå servicetänk. Vi startade våra butiker anpassade för privatpersoner med ett motto om att skapa Sveriges trevligaste vitvarubutiker. Detta motto har vi sedan tagit vidare till företagskunder. Vitvaror ska inte stå uppradade och stumma bredvid varandra i en kal lokal. Man ska kunna uppleva dem i miljöer där de hör hemma, kunna prova produkterna innan man tar beslutet att slå till och bli inspirerad, det gäller både företags- och privatkunder. Det ska vara en upplevelse att besöka våra butiker och framför allt ska det vara premium i precis allt, från varumärken till bemötande och expertis.

Det var för snart tio år sedan som vi satte vår vision i verket med Elonbutiken i Sisjön. En butik vi än idag driver framgångsrikt. 2013 var det dags att tänka nytt och större och vi öppnade då Elonbutiken i Bäckebol, Sveriges största Elonbutik på hela 1700 m2. Med dessa två framstående butiker kände vi att vi ville sprida vårt koncept och sätta vår premiumprägel på fler butiker i Västra Götaland. Under hösten 2016 tog vi över två Elonbutiker i Falköping och Skövde.

Helhet och flexibilitet

Vi kan erbjuda helhetslösningar med kompletta kök och vitvaror till hela byggen, likväl som enstaka produkter som tvättmaskiner till tvättutrymmen. För oss är alla projekt av samma relevans och vi levererar med alltid samma flexibilitet och noggrannhet.

Kvalitet

Kvalitet tar vi på allra största allvar och därför har vi noga valt ut alla våra produkter. Vi säljer endast kvalitetssäkrade vitvaror som vi står för.

Säker leverans

Vi har alltid en representant från butiken närvarande vid leveranser som kontrollerar att allt är på plats, så att ni kan känna er säkra och trygga i leveransen.

Installation

Önskas installation till projektet kan vi erbjuda det också. Vi samarbetar med erfarna installatörer som ser till att produkterna blir korrekt monterade och fungerar som det ska

Inspektion

Efter leverans gör vi alltid en uppföljning och slutgiltig inspektion för att se till att produkter och servicen har levt upp till förväntan.

Vårt centrallager

I Örebro ligger vårt 55 000 kvm stora centrallager. Här förvarar vi alla typer av vitvaror, hushållsprodukter och småelsartiklar. Vi tar in stora inköpsvolymer vilket gör att vi kan leverera produkter till större projekt och samtidigt garantera snabb leverans och konkurrenskraftiga priser. Vinnande förutsättningar för B2B-handel.