Våra butiker

Vi startade våra butiker med ett motto om att skapa Sveriges trevligaste vitvarubutiker. Vi vill ha butiker som erbjuder något utöver det vanliga. Vitvaror ska inte stå uppradade och stumma bredvid varandra i en kal lokal. Man ska kunna uppleva dem i miljöer där de hör hemma, kunna prova produkterna innan man tar beslutet att slå till och bli inspirerad. Det ska vara en upplevelse att besöka våra butiker och framför allt ska det vara premium i precis allt, från varumärken till bemötande och expertis. Och får vi lov att säga det själva, tycker vi verkligen att vi har lyckats.

Aktuell kampanj

Personal Shopper – kostnadsfritt

Att stå inför ett köp av vitvaror innebär inte bara många timmar av att sätta sig in vad det finns för produkter på marknaden, utan också funderingar kring vilka som är rätt för just dina behov och budget. Boka en timma med en av våra kunniga medarbetare som hjälper dig att hitta rätt. Vi garanterar att detta kommer spara dig både tid och pengar. Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Elonbutiken

med lokal service och hela Elonkoncernen i ryggen

Vi vet vad som krävs för att leverera stora projekt direkt till bygg- och fastighetsbranschen. Tillsammans är vi 200 Elonbutiker med en omsättning på 3,8 miljarder kronor, det ger oss en enorm kraft när vi förhandlar våra inköpspriser. Vi erbjuder ett lokalt engagemang med priser som många gånger är bättre än när du vänder dig direkt till tillverkaren.

Dessutom är det en bonus att vi är Sveriges trevligaste vitvaruleverantör.

Helhet & flexibilitet
Kvalitet
Säkra leveranser
Installation

Calle Kock

Prisbelönta kocken Carl ”Calle Kock” Almgren är ofta med ute på byggen och projektmöten, där kan han i ett tidigt skede ge råd om hur våra företagskunder kan utforma kök vid nybygge och renovering. Calle vet hur ett kök ska utrustas bäst för alla behov. Från exklusiva bostadsrätter med gourmetambitioner till studentlägenheter där låg hyra är det viktigaste kriteriet. Boka en eventkväll med Calle Kock för er och era kunder.

[contact-form-7 id=”793″][/contact-form-7]

DMC

Leverans och installation är A & O i stora projekt. För att säkerställa leveranser i våra projekt till fastighet- och byggbranschen har vi ett delägarskap i leverans- och serviceinstalltören DMC Service AB. På så sätt kan vi själva påverka nivån på leveransen och säkerställa att den anpassas efter våra kunders behov

Vi kan erbjuda helhetslösningar med kompletta kök och vitvaror till hela byggen, likväl som enstaka produkter som tvättmaskiner till tvättutrymmen. För oss är alla projekt av samma relevans och vi levererar alltid med hög flexibilitet och noggrannhet.