window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-1RC8PS9TT6');
Avfuktare2021-09-08T10:45:29+00:00

Stor kampanj i våra premiumbutiker

Avfuktare för alla typer av behov

När luftfuktigheten stiger ökar risken för mögel, speciellt under årets varmare månader. Med en avfuktare från Wood’s kan du på ett effektivt vis förebygga problem. Här i annonsen visar vi ett urval av alla våra avfuktare, kom in till oss så berättar vi mer.

WOODS Avfuktare SW38FM är en robust avfuktare för källare eller garage samtidigt som den snabbt och energisnålt kan torkar din tvätt. Hjulen gör att du lätt kan flytta den mellan olika uppdrag i hemmet. Klarar utrymmen upp till 140 kvm. Svensktillverkad.

3999:-

(ord. pris 6195:-)

WOODS Avfuktare MRD10G är en kompakt avfuktare som är lätt att flytta med sig och som får plats nästan överallt. Denna smidiga avfuktare är lätt att använda och passar perfekt i mindre badrum, sommarstugor, båtar eller husvagnar.

1499:-

(ord. pris 2499:-)

WOODS Avfuktare MRD20 Wood’s MRD20G är en kraftfull, stilren, allround avfuktare som kan användas främst i badrum, små torkrum och mindre tvättstugor. Med Wood’s MRD20 behöver du inte bekymra dig över underhåll eller avfrostning.

2999:-

(ord. pris 3999:-)

Kampanjen gäller endast i våra butiker i Bäckebol, Sisjön, Skövde och Falköping, så långt lagret räcker, dock längst t.o.m. 30 september 2021. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och korrekturfel.

Wood’s började tillverka avfuktare i Kanada redan år 1950. Under drygt 70 år har deras avfuktare hjälpt miljontals hushåll att förebygga fukt- och mögelproblem. Wood’s avfuktare är det enklaste, billigaste och mest effektiva sättet att bli av med överflödig fukt och dålig lukt.

Fördelar med Wood’s avfuktare

 • Förebygger fuktskador
 • Gör att du slipper mögelpåväxt
 • Torkar ved och håller verktyg fria från rost
 • Torkar tvätt snabbt, effektivt och skonsamt
 • Tar bort unken lukt
 • Spindlar försvinner när luften blir torrare
 • Huset blir billigare att värma upp
 • Wood’s avfuktare alstrar värme som biprodukt
 • Överlägsen luftgenomströmning
 • Alla modeller kan slanganslutas direkt till avlopp
 • En av marknadens mest energieffektiva avfuktare
 • Utvinner flest liter vatten per kWh
 • Upp till 10 års garanti

Bli av med mögel och fukt!

Fukt- och mögelskador kan orsaka oerhörda problem med stora saneringskostnader som följd. Problemen uppstår ofta i krypgrunder, källare och badrum. Nya uppvärmningsmetoder, dåliga konstruktioner och vårt Nordiska klimat är några orsaker till varför vi ofta får för hög luftfuktighet i hemmet.

Mögel är inte bara skadligt för ditt hus, det är också mycket giftigt för människor att andas in. Mögel kan kopplas till astma och allergier och påverkar vår hälsa mycket negativt. När luftfuktigheten stiger ökar risken för mögelpåväxt, speciellt under årets varmare månader.

Krypgrunden

Sluta fundera över obehagliga och skadliga fuktproblem! Ofta har hus problem med för höga fuktnivåer speciellt på vår, sommar och höst. Oavsett behov har Wood’s en passande modell. Stora som små utrymmen, varma som kalla, högt till tak eller krypgrunder – Wood’s har avfuktaren som passar just dina behov!

Foto: Wood’s

Rekommenderad luftfuktighet: 50–60% RF

En kondensavfuktare är det mest energieffektiva sättet att bli av med överflödig fukt. Håll den relativa luftfuktigheten (RF) mellan 50-60% för att undvika att drabbas av fuktskador.

Vad är RF? Fuktigheten som finns i luften är beroende av temperaturen i luften. Desto högre temperatur desto mer fukt kan luften bära. Detta förhållande är exponentiellt så till exempel: 5 °C och 80% R.F. innehåller c:a 3 gram fukt per m³ luft samtidigt som 15 °C och 80% R.F. innehåller 8 gram fukt per m³ luft.

Wood’s avfuktare är en snabb, effektivt och billig lösning för att förebygga fukt- och mögelproblem.

Wood’s avfuktare kräver ingen krånglig installation, allt du behöver göra är att sätta i kontakten och ställa in önskad luftfuktighet, sen sköter avfuktaren sig själv! Genom att använda en avfuktare som bara arbetar när luftfuktigheten överstiger ditt inställda värde håller du nere energiförbrukningen, samtidigt som luftavfuktaren ger dig ett tryggt och pålitligt skydd mot fuktproblem.

Avfuktare eller varmluftsfläkt

En avfuktare är gjord för källare och kalla utrymmen och kondenserar på ett energieffektivt sätt bort fukten från luften. Varje liter fukt som finns i luften besitter c:a 800 watt i värmeenergi. Då fukten kondenserar på avfuktarens kylslinga återfås denna energi som värme.

Foto: Wood’s
Avfuktare i tvättstuga

Avfuktare för tvättstugor och torkrum

Att låta tvätten lufttorka tar lång tid samtidigt som torktumlare sliter på kläderna.

Att torka tvätten med en avfuktare går snabbt och enkelt. Den fuktiga luften sugs upp och ut kommer torr och varm luft som torkar tvätten och får bort överflödig fukt. Ju högre kapaciteten är på avfuktaren, desto fortare torkar tvätten.

Foto: Wood’s

Kontakt

 

 

Till toppen