Är du en av oss?

På Elonbutiken vill vi erbjuda våra kunder bästa möjliga service och därför väljer vi vår personal mycket noggrant. Som säljare hos oss har du en förmåga att få kunder att känna sig välkomna så fort de kliver innanför tröskeln. Vi söker dig som har ett genuint engagemang i varje kund, identifierar behov och vägleder till rätt produkt. Du har tidigare erfarenhet av vitvaror och ett stort intresse för butikens sortiment. Som person är du öppen, positiv och har en stark egen drivkraft.

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka gärna en spontanansökan via formuläret nedan, så hör vi av oss!

Spontanansökan

Ladda upp CV

Lediga tjänster

Helgpersonal till butiker i Göteborg

Just nu söker vi helgpersonal till våra butiker i Sisjön och Bäckebol. Vi söker långsiktig personal och ser därför gärna att du är studerande och ska läsa i några år framöver. Utöver det är du en utåtriktad, service minded och positiv person med intresse för våra produkter. Du är dessutom en duktig säljare som alltid ser och möter våra kunders behov.

Ansökan skickas till Mikael Rehn, Butikschef Sisjön:

mikael.askim@elon.se

Helg-/extrapersonal till butik i Skövde

Just nu söker vi helg-/extrapersonal till vår butik på Norrmalm i Skövde. Vi söker långsiktig personal och ser därför gärna att du är studerande och ska läsa i några år framöver. Utöver det är du en utåtriktad, service minded och positiv person med intresse för våra produkter. Du är dessutom en duktig säljare som alltid ser och möter våra kunders behov. Just nu är vi bara killar anställda i butiken, det vore därför lite extra kul om du som tjej ville söka denna tjänst.

Ansökan skickas till Otto Melander Öhrnell, Butikschef Norrmalm och/eller Anders Ståhl:

otto.melander@elon.se / anders.stahl@elon.se

Kökssäljare till vår butik i Bäckebol

Vi fortsätter att expandera vår verksamhet och vår senaste storsatsning ligger inom B2B och köksförsäljning. I vår fantastiska butik i Bäckebol bygger vi nu en stor köksutställning samt nya kontor och möteslokaler. Mycket bra förutsättningar för den skarpa kökssäljaren.

Vi söker därför nu en kreativ och erfaren kökssäljare som vill ta nästa steg i karriären. Du kommer sälja kök, badrum och förvaring från Ballingslöv hos oss i Bäckebol. Dessutom kommer du jobba med kökstillverkaren Bäcklunda. Här kommer du in i en härlig miljö med både stort ansvar och stor frihet. Ditt primära fokus är att sälja kök, både mot privatpersoner och mot företag. Du kommer ha ansvar för dina egna kunder från första titt tills dess att köket sitter monterat.

Vi ser att du jobbat minst två år med försäljning inom kökshandel. Vi vill att du är driven, strukturerad och noggrann samt trygg i din roll som säljare. Du är lösningsorienterad och flexibel och har kompetens att rita kök till allt ifrån stora objekt med flera lägenheter till enskilda kök i både lägenhet och hus. Kunskaper inom ritprogrammet Winner är meriterande men inte ett krav.

Ansök direkt genom att maila CV till fredrikj.askim@elon.se

elonbutiken
Elonbutiken i Bäckebol
Elonbutiken i Sisjon
Elonbutiken i Norrmalm
Elonbutiken i Falköping